Blog

Sammenligner produktets priser og videreformidler relevant viden

Toppricer agerer her produkteksperten, så du ikke selv behøver at sætte den ind i viden, du måske slet ikke har brug for. Med Toppricer samles informationer om adskillige produktkategorier og oplyser dig med relevante og højt researchede forbrugerguides. Samtidig scanner Toppricer markedet i forhold til priserne og samler det hele i en enkelt score, der er nem for dig at forstå. 

Et forbrugermagasin i rivende udvikling

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet indenfor de forskellige produktkategorier. Opdateret viden er derfor ekstrem vigtigt i forhold til den relevans indholdet har for dig som leder efter et nyt produkt. Toppricer formår konstant at opdatere med den nyeste viden indenfor hvert produktkategori og tilføjer hele tiden nye relevante produkter.

Forbrugerguides i stort format

Toppricer kan du søge mellem millioner af produkter og dertilhørende relevante forbrugerguides. Der bliver hele tiden tilført nye produkter, så du kan søge flere produkter under hver produktkategori.

Ingen grund til at være i tvivl om produktudvælgelsen

Er du i trods forbrugerguides og tests samt en klar score for de enkelte produkter, stadig i tvivl om hvilket produkt du skal ligge i varekurven ved dit næste køb? Hos Toppricer kan du gemme dine favoritter og endda nemt sammenligne specifikke produkter indenfor hver produktkategori og på denne måde finde frem til præcis det produkt, der passer til dine behov og ønsker.

Gem dine favorit produkter

På Toppricer kan du nemt og gratis oprette en konto og gemme de produkter du er særligt interesseret i og ønsker at gemme til senere. Ved at gemme de specifikke produkter og forbrugerguides for interessante produktkategorier, kan de hurtigt og enkelt findes frem igen, uden unødigt besvær.

Enkelt søgning
Toppricer tilbyder en enkel mulighed for at søge på specifikke produkter eller forbrugerguides og produktkategorier. På Toppricer kan du søge mellem millioner af produkter og sammenligne produkter på tværs, for at finde frem til det rette produkt der er passende til dit behov.

Samlet oprangering af de enkelte produkter med et let forståeligt scoresystem

Toppricer har den perfekte løsning til at kunne sammenligne de produkter du måtte være interesseret i indenfor hver produktkategori. Et scoresystem baseret på et tal fra 1-100 fortæller dig hvor godt produktet klarer sig i sammenligning med andre. Score systemet er ikke kun baseret på prisen, men i høj grad også af brugeranmeldelser og faglig viden på området, relateret til funktionen af det specifikke produkt. 

Uafhængighed og forbrugerguides du kan stole på

Toppricer er baseret på adskillige brugeranmeldelser, faglig viden samt fagpersoners vurdering af de enkelte produkter indenfor hver produktkategori. Forbrugerguides og scoresystem er helt og aldeles uafhængigt af eventuelle samarbejdspartnere og derfor altid en viden og en sammenligning du kan stole på.

Et forbrugermagasin der er til for at lette dit næste køb

Et forbrugermagasin er til for at oplyse om en specifik viden, sammenligne produkter og hjælpe dig som forbruger til et fremtidigt køb. Toppricer er en af de største virtuelle danske forbrugerguides, der samler relevant faglig viden og guider dig til det helt rette køb der passer til dine behov og omslutter dine forventninger.