Blog

Unikke overnatningsmuligheder i Sønderjylland

Sønderjylland er et naturrigt og smukt sted, mange desværre overser. Men et ophold i Sønderjylland kan være en unik og skælsættende oplevelse, der kan give dig større ro i krop og sjæl, samt lære dig om det danske land og dets undere. Sønderjylland er ikke bare den landsdel, der ligger op mod Tyskland – det er sin egen lille, danske boble, der med garanti er værd at besøge!

Slotsophold på Gram Slot

Et slotsophold på Gram Slot kan betyde mange ting. Man kan ikke bo direkte på slottet, men de omgivne bygninger er blevet moderniserede og tilpassede, så man kan bo der trygt og varmt.

Gram Slot tilbyder alt fra bryllupper til golfophold, og hvis du har interesse for slotte, jagt eller natur, så er det lige et sted for dig!

Ikke nok med, at du kan få en rundvisning på slottet (to, når man tæller spøgelsesturen med!) – du kan bo med det i baggrunden og have det som base at vende hjem til, efter en dag i den vilde natur.

Ved Gram slot kan du gå på jagt, du kan tage på sæl- og østerssafari, du kan ro i kano, og du kan tage med ud og opleve det imponerende fænomen kaldet Sort Sol. Et ophold på Gram Slot bliver en naturrig oplevelse, du sent vil glemme.

De smukke rammer giver desuden også et fantastisk miljø til særlige begivenheder som bryllupper, jubilæer eller andre store fejringer.

Spontane ophold i Sydjylland

Der er mange steder, man kan bo i Sydjylland, og hvis man for eksempel til daglig bor i resten af Jylland, kan man flygte sydpå over weekenden.

Haderslev er én af de hyggeligste byer i Sønderjylland, og her er der rig mulighed for at booke et spontant eller semispontant ophold. Hop på toget eller sæt bilen i gang og kom ned, hvor der er ro og tempoet er sat ned.

Sønderjylland er et dejligt område, hvor man kan mærke naturen gå i harmoni med mennesket. En køretur rundt mellem marker og skove kan være alt, man har brug for, for at rense sindet.

Om det er golfophold eller fisketur, man tager til Sønderjylland, er egentlig lige meget. Hvis man rejser i godt selskab, sit eget eller en andens, får man meget mere ud af turen, end man umiddelbart skulle tro.

Så tag på ophold eller overnatning i Sønderjylland – det værste, der kan ske, er lidt afslapning.