Blog

Sådan kan du få lækre, glatte ben, der holder hele sommeren

Kender du det med, at det begynder at blive besværligt, når det er sommer, fordi man konstant skal fjerne hår? Det er naturligvis ikke noget, man skal, men der er alligevel mange kvinder, der foretrækker det på denne måde. Der er efterhånden mange metoder, man kan bruge, hvis man ønsker at fjerne sine hår. Det kan være, at du allerede har været igennem noget af det? Du kan naturligvis barbere dine ben. Du kan også vokse dem eller prøve med hårfjerningsmiddel. Der er dog ingen af disse metoder, der sikrer dig glatte ben hele sommeren. Det er der dog en anden metode, der kan gøre for dig. Det kan nemlig være, at du skal overveje at få laser hårfjerning?

Sådan foregår det

Du kan få Laser hårfjerning Århus og i mange andre byer i Danmark. Behandlingen foregår ved, at man gennem laser kan nedbryde hårsækkene, så der ikke længere kan vokse hår ud af dem. Det anbefales, at man får omkring 6 behandlinger, men det kan variere alt efter, hvor meget hår man har. Det tager 15-45 minutter at få behandlingen, og det er ikke noget, der gør ondt.

Få glatte ben til sommer

Med laser hårfjerning kan du nemt sørge for, at dine ben holder sig glatte hele sommeren. Så skal du ikke længere bekymre dig om barbering, inden du trækker i sommerkjolen. Det er også noget, der kommer til at spare dig for en del tid, og i længden vil det også spare dig for penge, da du ikke længere skal bruge penge på andre hårfjerningsprodukter.

Få behandlingen andre steder

Men det er ikke kun benene, man kan behandle med laser hårfjerning. Der er også mange, der vælger at få det under armene, så man ikke længere skal tænke på at barbere sig der. Der er også nogle, der får fjernet hår, hvis de har det et uønsket sted. Det kan f.eks. være, at du har lidt dun på overlæben, eller at du har et monobryn, som du er træt af at gå og holde øje med.

Hvad koster det?

Det er forskellige fra klinik til klinik, hvad det koster at få lavet laser hårfjerning. Det afhænger naturligvis også af, hvor stort et område du skal have behandlet, og hvor kraftig din hårvækst er. Det vil typisk koste omkring 2-3000 kr. at få laser på benene en gang. Dette er så en behandling, man gentager op til 6 gange. Det kan altså godt være lidt dyrt, men til gengæld skal du ikke tænke på at barbere dine ben resten af livet. Det kan være at du – ligesom så mange andre – synes, at det er alle pengene værd.