Blog

Vil du øge din boligs værdi?

Er du en af de mange, der lige nu står i en situation, hvor du snart skal have solgt din bolig på Bornholm? Og er du i den forbindelse ved at gøre den klar til en salgsvurdering, hvor du selvfølgelig ønsker, at den skal være så meget værd som overhovedet muligt, således du har en god økonomi, du kan tage med dig videre? Så er du bestemt ikke alene. Der er nemlig mange, der drømmer om at øge værdien af deres bolig – og det er faktisk lige meget, om der er tale om en salgssituation eller måske blot en omlægning af lån, der vil komme til at give en betydelig besparelse både nu og på sigt.

Du kan nyde godt af fordelene, hvad enten du skal flytte er blive i din bolig

Når man øger værdien af ens bolig, har det nemlig flere fordele. For det første bliver den mere attraktiv på markedet, og det betyder, at der er flere potentielle købere, der vil synes om den. På den måde kan du være sikke på at få en bedre pris på din bolig end først antaget, hvorfor du får flere penge mellem dine hænder, som du kan bruge til dit eventuelt nye hjem.

Dernæst er der også mange, der gerne vil have omlagt deres lån, enten så det kan blive nedsat eller også, så der kan blive frigivet nogle flere penge hver måned i budgettet, og derfor er det også en fordel, at ens bolig er steget i værdi, således ens lån pludselig bliver mindre værd.

Måske er det nok med vedligehold – andre gange er der behov for en udskiftning

Derfor handler det for dig om at gøre en aktiv indsats, således du når frem til det godt resultat. Og det kan du gøre på mange forskellige måder. Dog er det ikke nok med de små ting som for eksempel en genopfriskning af malingen på væggene eller en lugning af ukrudt blomsterbedene. Det er nemlig ofte de lidt større initiativer, der skal til, hvis det virkelig skal gøre en forskel. Og derfor bør du tage et kig op.

Det er nemlig ofte sådan, at ens tag er den største synder. Ofte har det en del år på bagen, hvilket også er noget, der kan ses. Måske er det efterhånden ved at trænge til at se en kærlig hånd, således det bliver fri for, for eksempel alger, men det kan også være, at det er en reel udskiftning på Bornholm der skal til.

Pris på nyt tag – find den bedste på Bornholm

Men er det ikke dyrt, spørger du så? For hvad er prisen på et nyt tag? Og jo, det er selvfølgelig noget, der udgør en betydelig udgift. Men flytter du fra dit hjem, vil du kunne drage fordel af den udgift i form af en højere salgspris, og bliver du i dit hjem, vil du kunne se en økonomisk fordel i forhold til, at du får et tag, der kan holde mange år ud i fremtiden, du kan sænke graden af vedligehold, og du vil få mere luft i budgettet, når du lægger dit lån om. Vil du læse mere om det? Så læs mere på; https://oebm.dk/.