Blog

Tid til nye entreprenørmaskiner? Sådan finder du brugte entreprenørmaskiner til din virksomhed

Som entreprenør har man brug for mange forskellige maskiner. Man kan komme ud for mange arbejdsopgaver, og derfor er det vigtigt at have mange forskellige maskiner, så man kan dække alle kundens behov og mangler.

Det er ingen hemmelighed, at entreprenørmaskiner kan være meget dyre at købe. Man kan hurtigt komme af med mange tusinde kroner, hvis man skal købe sine entreprenørmaskiner i splinterny stand. Ligesom med så mange andre produkter, så gælder det nemlig, at entreprenørmaskiner er meget dyrere fra ny, end hvis man køber dem brugt. Som resultat heraf vælger mange entreprenører at købe deres entreprenørmaskiner brugt, så de kan spare nogle penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Brugte entreprenørmaskiner fra Linds Truck & Maskinhandel

En af de største og mest anderkendte forhandlere af brugte entreprenørmaskiner er Linds Truck & Maskinhandel. Linds Truck & Maskinhandel har et stort udvalg af brugte entreprenørmaskiner, og de sælger alt lige fra minilæssere til autotrailere. Linds Truck & Maskinhandel har handlet med brugte entreprenørmaskiner siden 1991, og de har dermed et stort kendskab til alle mærker. Linds Truck & Maskinhandel er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning i forhold til den enkelte opgave, samt drift og vedligeholdelse af entreprenørmaskinerne.

Såfremt man skulle finde Linds Truck & Maskinhandels sortiment mangelfuldt, så tilbyder de reparation og service af andre mærker, så som reparation af Schäffer minilæssere. Sidst, men ikke mindst, så gennemgår alle entreprenørmaskiner, solgt igennem Linds Truck & Maskinhandel, et grundigt eftersyn før salg, så det sikres, at maskinen er driftssikker og i god stand. Såfremt den brugte entreprenørmaskine ikke skulle leve op til forventningerne, så garanterer Linds Truck & Maskinhandel altid for drift og sikkerhed, hvilket vil sige, at du vil blive tilbudt en skræddersyet løsning for at afhjælpe dit problem.

Weidemann eller Schäffer – hvad er bedst?

Fra firmaets spæde start i 1991 var Linds Truck & Maskinhandel eneforhandler af Schäffer på Sjælland. I november 2009 valgte firmaet dog at skifte strategi, så man nu ikke ville forhandle Schäffer mere, men i stedet forhandle Weidemann. Dette skifte var meget positivt, da Weidemann på mange måder er bedre end Schäffer.

Weidemanns maskiner er mere holdbare og er på mange måder på fuld højde med Schäffers maskiner, når det kommer til kvalitet, design og pris. For at det ikke skal være løgn, på trods af at Weidemanns maskiner er en smule bedre end Schäffers, så er de også en smule billigere. Med andre ord, man får meget mere for pengene ved at købe en brugt entreprenørmaskine fra Weidemann end en brugt entreprenørmaskine fra Schäffer.

Få inspiration

Såfremt du er blevet inspireret til at investere i brugte entreprenørmaskiner, så kan du søge information og råd gennem forskellige kanaler. Du kan først og fremmest surfe rundt på nettet og læse diverse blogs om brugte entreprenørmaskiner. Alternativt kan du opsøge en fysisk butik, hvor det kompetente personale vil hjælpe dig med rådgivning og service. Med andre ord, mulighederne for køb af brugte entreprenørmaskiner er mange.