Blog

Tag et kviklån og få råd til lidt mere

Strækker pengene på kontoen ikke helt måneden ud? Har du indkøb, du behøver gøre inden næste månedsløn kommer ind på kontoen? Så kan du overveje at tage et kviklån til at få enderne til at mødes.

 

Med et kviklån kan du tage et lån med en kort låneperiode som lader dig låne et mindre beløb til de små behov. På den måde slipper du for at pådrage dig en stor gæld. I stedet får du et lån som passer et mindre behov, som giver dig en overkommelig månedlig ydelse i en kortere periode. Kviklån er altså en lånetype som giver dig et mindre beløb at være ansvarlig for, og som er lettere at planlægge og budgettere.

 

Er du interesseret i at vide mere om kviklån, eller vil du se på udvalget indenfor denne lånetype? Så kan du besøge https://kviklaan.nu/kviklaan/ og få et overblik over de mange muligheder.

Hvad får du med et kviklån?

Et kviklån, forbrugslån, sms lån eller hvilket navn du ellers kender lånetypen under, er en lånetype som giver dig mulighed for at modtage dine penge hurtigt. Du vil kunne ansøge om et givent lån ved at udfylde et skema med nogle få personlige oplysninger. En sådan ansøgning kan oftest udfyldes på få minutter.

 

Efterfølgende vil du få et svar på din ansøgning. Hvor hurtigt du får svar på ansøgningen afhænger af, hvorvidt din ansøgning bearbejdes manuelt eller automatisk. Bliver ansøgningen besvaret manuelt, vil du typisk få svar indenfor 24 timer. De fleste kviklåns ansøgninger bearbejdes dog automatisk, og du vil kunne få svar fra en automatisk bearbejdet ansøgning indenfor nogle få minutter.

 

Hvis din ansøgning om at tage det pågældende lån er blevet accepteret, vil du blot skulle vente på at modtage dine penge. Det afviger også fra låneudbyder til låneudbyder, hvor lang tid det vil tage, men du kan typisk regne med at modtage dine penge på den næstkommende hverdag men ofte endnu tidligere. Det vil fremgå på den pågældende kviklånsudbyders hjemmeside, hvor længe du skal forvente at vente på dine penge, og det er i de fleste tilfælde et kort tidsrum.

Hvad kræver det at tage et kviklån?

 

Hvis du vil tage et kviklån, er der et par krav, du som låntager skal opfylde. Det handler typisk om, at du skal være fyldt en vis alder, typisk 18-21, samt være myndig. Dertil er det også ofte et krav, at du har NemID og dertilhørende Nemkonto. Det lader nemlig din låneudbyder få adgang til dine skatteinformationer som årsopgørelser og andre relevante data. Disse data behandles naturligvis fortroligt.

 

Der er også nogle låneudbydere som stiller krav til din årlige indkomst. Det kan derfor være smart at ansøge sammen med andre, hvis det er muligt. Til gengæld behøver man ved ansøgning om kviklån ikke stille sikkerhed. Og det kan være rart at slippe for at risikere sine ejendele ved et indgået lån. Samtidigt behøver du heller ikke redegøre for, hvordan du vil anvende dit lån. Det er helt op til dig.

 

Så tager du et kviklån, kan du hurtigt få, de penge du behøver og tilbagebetale din kredit på kort tid. Kviklån giver dig mere frihed under eget ansvar.