Blog guides

Skal der afholdes en konference? Vælg et konferencecenter med konferencelokaler til det hele

Når der skal afholdes en konference, er lokalerne en afgørende faktor for, hvordan den kommer til at forløbe. Store, lyse, rummelige lokaler indbyder til læring og er et rart sted at opholde sig. Er mange mennesker stuvet sammen i et lille, mørkt lokale med lavt til loftet, vil det føles ukomfortabelt, og nogle får måske ikke det udbytte, som de ellers kunne have opnået. Det er derfor meget vigtigt ikke at ”nøjes” med mindre gode lokaler til sådan et formål.

Hvilke typer af konferencelokaler har du brug for?

Kystvejens Konferencecenter på Djurs nær Århus og Randers har fine lokaler med gode muligheder for et godt arrangement. Der er samlet set konferencelokaler på et areal af 13.000 kvadratmeter. Der er altså rig mulighed for at finde det rette lokale, uanset antallet af mennesker. Det ligger mellem skov og strand, hvor naturen omkring centeret er pragtfuld.

De ligger lokaler til alle former for konferencer, uanset om der er tale om en offentlig virksomhed, en privat virksomhed eller en forening m.v. som ønsker at leje lokalerne. De har lejet lokalerne ud til disse formål i mere end et halvt århundrede, så de har efterhånden en god ekspertise i at skabe de rette rammer.

Da Kystvejens Konferencecenter indeholder så mange forskellige konferencelokaler, er der lokaler til ethvert behov i alle størrelser. Der kan bookes lokaler til små intime konferencer eller til de helt store internationale arrangementer. Det er endda muligt at booke et VIP-konferencelokale, hvor man har den flotte udsigt ud over Grenaa Strand. De har også en række kreativitetsrum og hyggelige gruppelokaler, som kan anvendes til mange formål.

Vælg et konferencecenter med mange muligheder samlet på ét sted

Skal der bruges flere lokaler til arrangementet, er det derfor meget nemt at have det hele på det samme sted. Det kunne f.eks. være et stort konferencelokale med et dertilhørende VIP rum til arrangementets hovedperson eller hovedpersoner.

Inden man booker lokaler, kan man booke et møde med dem, så man kan høre lidt mere om, hvad de har at tilbyde. Det er også muligt at få en rundvisning, hvis man gerne lige vil se omgivelserne og lokalerne lidt an, inden man beslutter sig for, om de stemmer overens med de behov, man har til lokalerne. Læs mere om stedet og de mange muligheder ved at klikke her.