Blog

Havekrukker er den perfekte udendørs pynt – se de mange muligheder her

Indretning af haven er igen blevet populært, da det virkelig er her, man kan trække den røde tråd fra huset ud i haven og flashe sin personlighed til offentligt skue. Havekrukker er ikke længere kun noget man putter blomster i, og stiller tilfældige steder i haven.

Havekrukker er havens kunst, der blot venter på at blive udforsket og udnyttet. Det smukkeste er naturligvis, hvis man forstår at fortælle en historie med sine havekrukker. Dette kunne f.eks. være at man have nogle bestemte blomster i, der symboliserer vigtige ting i ens liv eller minder en om personer man har elsket.

Havekrukker kan dog også bruges til at lave små opsatser rundt omkring i haven. Dette kunne være et kunststykke bagerst i haven bestående af forskellige størrelser havekrukker, der både står og ligger tæt sammen med blomster, der ligner at de gror vildt ud af krukkerne.

Det kunne dog også være, at man brugte sine største havekrukker til at lave mini landskaber i haven ved at købe små brugsgenstande som miniature bænke, gadelamper eller andet og lave sit eget eventyrlandskab midt i haven. Husløg og sukkulenter er perfekte planter til disse eventyrlandskaber.