Blog

Gør badeværelset hyggeligere med et flot badeforhæng

Når du skal indrette dit badeværelse, skal det selvfølgelig være praktisk. Praktisk betyder dog ikke nødvendigvis at dit badeværelse behøver være kedeligt. Du kan sagtens få et antracit gråt badeværelse, der er lettere at holde rent, uden at det behøver være trist og gråt. Det kræver blot at du kombinerer badeværelsets møbler på den rigtige måde. Til et gråtonet badeværelse kan du med fordel vælge fx wc børste, sæbedispenser osv. i stål, da dette giver en god kontrast til det mørkegrå. Overvej også kun at belægge halvdelen af badeværelset med fliser, således at det hvide tapet får lov at skinne igennem, hvilket igen giver en god kontrast til det gråtonede.

Uanset hvilket design du vælger, er der dog én ting, der kan være med til at skabe lidt liv på badeværelset. Der er selvfølgelig tale om badeforhænget. Badeforhæng fås i dag i mange forskellige prisklasser og stilarter, så der er et badeforhæng for enhver smag.

Designer badeforhæng

I den ene ende af prisklassen finder du fede badeforhæng fra kendte brands. Disse brands er fx Södahl og Gedy og Zones luksusserie, der byder på utrolig flotte badeforhæng. Hvis du ønsker et stilrent badeværelse, vil disse mærker uden tvivl falde godt i din smag. Du kan få fra klassiske hvide forhæng, men også forhæng med stilrene mønstre som fx katte motiver.

Billige badeforhæng

I den anden ende af prisklassen finder du billige badeforhæng fra mærker som fx MSV og Zones billigere serie. Her kan du stadig finde mange flotte design, der typisk er præget af lidt mere levende billeder, der giver lidt liv i badeværelset. I den billigere prisklasse finder du fx bruseforhæng med London motiv, hvor du har Big Ben og baggrunden i gråtone, mens fronten er skarpt linet op af den klassiske røde telefonboks. Det er typisk også i den billigere ende, at du finder bruseforhæng med grønne og blå cirkler, børneforhæng og andre mønstrede badeforhæng.

Fordele ved et badeforhæng frem for brusevæg

Det er ingen hemmelighed, at mange foretrækker en brusevæg, hvilket er moderne i øjeblikket. En brusvæg kræver dog et rengøringsarbejde uden lige, hvis du vil holde den fri for kalk. Her har bruseforhænget en kæmpe fordel, hvor alt du behøver at gøre, er at demontere forhænget og vaske det i vaskemaskinen. Dette gør rengøringsarbejdet noget lettere.

Hvis du trænger til nyt liv i badeværelset, er et badeforhæng altså værd at overveje. Se selv et stort udvalg af forhæng på https://www.nicebuy.dk/shop/213-badeforhaeng/.