Blog

Find en mobilpakke og køb mobilen på afbetaling

Er du på udkig efter en ny mobil? Der er mange danskere som godt kan lide at følge moden, og som derfor er nødt til at have den nyeste iPhone lige så snart den er på markedet. Det er ikke alle som har pengene til en ny mobil lige med det samme. Det er muligt at kunne benytte sig af en såkaldt mobilpakke, så man kan købe mobilen på afbetaling. Det er en god ide at man tænker sig godt om, inden man beslutter sig for noget. Det betyder noget f.eks. at binde sig til en bestemt udbyder, da man ikke bare kan skifte som det passer en. Tjek dine muligheder ud, så du har en ide om hvad der er den bedste løsning for dig.

Vælg en mobilpakkeløsning:

Der findes forskelige mobilpakkeløsninger således, at du kan vælge den løsning, der bedst passer til dit behov. Man kan f.eks. binde sig til en mobilpakke i en bestemt tid, typisk et halvt år, og samtidig betale af på mobilen i denne periode. Når bindingsperioden på det halve år er gået, så kan du skifte selskab som det passer dig. Det eneste krav er, at mobilen skal være betalt ud i bindingsperioden. Det er også muligt at binde sig til et selskab og samtidig have abonnement det samme sted. Med denne løsning kan man som regel få mobilen til en billigere pris, fordi det hele er samlet på et sted.

Selvom en mobilpakkeløsning er den helt rigtige for en, så er det ikke ensbetydende med at mobilpakkeløsningen er den rette for dig. Derfor anbefales det, at man bruger tid på at tjekke mulighederne ud, så man ikke kommer til at fortryde sit valg. Når man først har valgt at binde sig til en pakkeløsning, så kan du ikke komme ud af den før bindingsperioden er overstået. Inden du gør noget bør du overveje følgende:

  • Hvilket selskab vil du binde dig til?
  • Er der ekstra gebyrer i forbindelse med pakkeløsningen?
  • Har du råd til at afbetale pr. måned?
  • Hvad er dit behov?

 

Det første du skal have styr på er dit eget behov, da du ellers ikke kan sammenligne mobilselskaber med hinanden. Selvom mobilselskaberne minder om hinanden og i bund og grund tilbyder det samme, så kan de være vidt forskellige. Brug tid på at tjekke mobilpakkerne igennem, så du kan komme sikkert i gang med din nye mobiltelefon.

Fordele og ulemper:

Der er både fordele og ulemper ved at vælge en mobilpakkeløsning. Fordelene er, at du ikke skal betale mobilen med det samme, men kan nøjes med et månedligt beløb. Du kan endda spare nogle penge, da det er muligt at få mobilen til en billigere pris netop på grund af en pakkeløsning. Ulemperne er, at du ikke kan bakke ud af en aftale, som du har lavet med et selskab. Hvis du skulle blive træt af mobilselskabet, så kan du først skifte når bindingsperioden er overstået. Det er ikke muligt at kunne benytte sig af andre gode tilbud, da du nævnt er bundet til den første aftale.