guides

Få pris og tilbud på gasfyr

Der er rigtig mange danskere der efterspørger gode priser og tilbud på gasfyr. Et nyt og godt gasfyr kan holde i mange år frem, så derfor er de fleste interesseret i at få fingrene i et gasfyr, som er i god kvalitet. Et ordenligt fyr, som kan holde sig i mange år, får hurtigt betalt sig selv hjem igen, og det er lige netop en af grundene til at det er så efterspurgt.

Få gode priser og tilbud på gasfyr

Hold varmen med et gasfyr

Et naturgasfyr varmer vand op til dine radiatorer, ved hjælp af en brænder som brænder gas af, og en keddel som brænderen varmer op. Det er lige netop sådan, at et gasfyr sørger for at holde dit hjem dejlig varmt hele året rundt. Udover radiatorer, så kan et gasfyr også varme vand op til vandhanerne og/eller gulvvarmen.

Det er næsten altid billigere at fyre op med gas, end det er med olie. Dog følger priserne på gassen altid priserne på olien, blot lidt under olieprisen. Det betyder også at prisen går op og ned i takt med prisen på olie.

Et godt gasfyr kan holde sig helt op til 30+ år, men man siger som regel at et gasfyr kan holde sig 10-30 år. Det er alt efter vedligeholdelse og kvalitet. Derfor kan det altså godt betale sig at tage sig godt at sit gasfyr, da det kan tjene sig hjem igen på sigt.

Da et ordenligt gasfyr også koster en del, så er det altid fordelagtigt at få flere tilbud på sit nye gasfyr, inden man beslutter sig for et. Det kan svinge ret meget, hvad det skal koste, så det er værd at tage sig ordenligt tid. Der findes gode services på nettet, hvor man kan få tilsendt tilbud fra flere forskellige leverandører, og derved kan man hurtigt sortere de dyreste eller dårligste fra.