Blog

Bevar overblikket med GPS tracker til bil

Står du med en virksomhed som anvender firmabiler på daglig basis? Man behøver ikke have mange erhvervsbiler, før man vil mærke, at det kunne være fordelagtigt med et værktøj som kan hjælpe med at give overblik over, hvor firmaets biler befinder sig, hvor effektivt de kører i forhold til brændstofforbrug, eller hvor hurtigt der bliver kørt i bilerne. Disse aspekter og mange flere kan du få hjælp til at overskue ved hjælp af flådestyring.

 

Flådestyring anvender GPS tracker i firmaets biler, så du kan se, hvor dine ansatte befinder sig, og du kan sågar have 2-vejs-kommunikation med de enkelte chauffører via systemet.

 

Men hvad får du konkret ud af at anvende flådestyring?

 

Reducér dine udgifter og forbedr din arbejdsstyrke

Med flådestyring kan du, ved at kigge på dine ansattes kørevaner, hjælpe de dine ansatte til at køre mere omkostningseffektivt og miljørigtigt. Du vil samtidigt kunne opdage, hvis du har ansatte som tenderer mod at kører over hastighedsbegrænsningen.

 

Det kan, udover at afhjælpe den åbenlyse fare det bringer chaufføren og andre bilister i, hjælpe med at give dit firma et bedre rygte. Det har nemlig en effekt på et firmas omdømme, hvorvidt andre oplever at dine ansatte kører pænt og venligt fremfor aggressivt og risikabelt.

 

Dertil kan det også hjælpe dig med at spotte uregelmæssigheder i dine ansattes kørevaner, og det kan hjælpe dig med at opdage om du har stressede eller overarbejdede ansatte.

 

Abonnér på flådestyring, og få hurtig GPS tracking af firmaets biler

 

GPS tracking er blevet et uundværligt værktøj i mange virksomheder, og det er noget, som de fleste vil kunne få glæde af. Er du interesseret i at lære mere, kan du læse videre på https://livegps.dk/flaadestyring/ hvor du kan se tilbuddene på flådestyring til en fordelagtig pris.

 

Det behøver ikke være svært eller dyrt at forbedre sin virksomhed. Nogen gange handler det bare om at tage chancen og opleve forskellen.