Blog

Spar penge på maleropgaven

Vil du gerne vide hvordan du sparer flest mulige penge på maleropgaven, så er det her du skal læse med. Her finder du nemlig en række gode råd til hvad du selv kan gøre når der skal males, og hvad du bør få hjælp til, samt hvordan du altså kan spare penge på en maler.

Beregn prisen

Der kan være rigtig stor forskel på prisen, uanset om du vælger at male selv eller om du hyrer en professionel maler til opgaven. Men for at du kan se hvor du sparer flest penge, så skal du altså lige regne lidt på opgaven først. Hvad koster det hvis du selv skal male, og hvad koster en maler?

Kvalitet og pris

Du kan sagtens få billigt maling, men du skal altid huske at der er et vist sammenhæng mellem kvalitet og pris, når det kommer til maling. Det er ikke nødvendigvis fordi den allerdyreste maling er den bedste, men den billigste maling er nu heller ikke altid noget at være begejstret over. Du kommer ofte blot til at male 2 eller 3 gange for at få dækket ordentligt, hvis du går efter den billigste maling. Udover penge til maling skal du også huske at du skal bruge penge på afdækning, redskaber, pensler osv. 

Indhent tilbud

For at du kan sammenligne hvor meget du kan spare ved at male selv, så skal du selvfølgelig også bruge en pris fra en maler. Her kan du med fordel indhente et par tilbud fra malere i nærheden, eller fra et område hvor der er mange malere, og derfor også typisk mere konkurrence på prisen.

Når du har fået x antal tilbud, så er det simpelthen bare at tage den du syntes der lyder bedst.

Tænk i tid og kvalitet

Ofte vil der være en smule at spare ved at male selv, det er selvfølgelig logisk. Regnestykket ser dog helt anderledes ud hvis du også kigger på din tid som en del af regnestykket. Din tid er nemlig også noget værd. Præcis hvad dine egne timer koster, det kan du jo kun selv svare på, men det kunne også være du kunne have tjent dine penge bedre på den tid det tager at male. Du skal også tænke over kvaliteten, for uanset hvor dygtig du er til at male, så vil det ofte kunne ses når der har været en professionel maler. Så selvom slutbeløbet til en professionel maler nok er lidt højere, så kan det i mange tilfælde ende med at være den bedste løsning.