Blog

Sådan vælger du den rette e-cigaret

Har man ikke tidligere røget på en e-cigaret kan det være svært at finde rundt i de mange forskellige typer, der er på markedet. Der findes mange forskellige, og de har alle sammen forskellige fordele. I denne guide kan du dog blive væsentligt klogere på hvad du skal vide om verdenen inden for e-cigaretter. Du bliver blandt andet klogere på:

  • Typer af e-cigaretter
  • Priser på forskellige typer
  • Forskellige smage
  • Hvordan man ryger på denne type af cigaretter

 

Når først du har en overordnet forståelse af ovenstående faktorer kan du være sikker på, at du  nok skal kunne komme i gang med at ryge. Så kan du en gang for alle lægge de almindelige og helt konventionelle cigaretter på hylden. Den viden du opnår i denne artikel kan du med stor gavn give videre til andre, der overvejer at gå samme vej, som dig selv og begynde at ryge med damp i stedet for tobak.

 

En e-cigaret kan være sjov at ryge på

Nogle mennesker er ikke helt klar til at gå over til e-cigaretter fra den ene dag til den anden. De har behov for at skære lidt ned på de almindelige og så lige så stille begynde på de andre. Til denne type af mennesker er der mange muligheder når man går ind på nettet. En af de muligheder der er kan være en prøvepakke, som hedder Fun. den er rigtig sjov, hvilket man da heller ikke er i tvivl om når man ser på pakken. Den indeholder 6 forskellige e-cigaretter, og de er alle sammen forskellige. Måden hvorpå de er forskellige er ved første øjekast blot farven. Men begynder man at ryge på de 6 forskellige cigaretter finder man også ud af, at de smager anderledes. Kig mere på Ezee-e.dk, hvis du ønsker at se de fem forskellige sjove e-cigaretter med egne øjne.

 

Den første man vælger vil formentligt være den røde da den ser meget indbydende ud. Den har en dejlig smag af en form for frugt, som kunne være æble. Der er også andre typer af smage så som lakrids og champagne. Vil man prøve noget lidt mere eksotisk kan man kaste sig over en Pina colada eller en cappuccino. Du vil uden tvivl vind en variant du kan lide herimellem. Det kan også være, at du ender med at kunne lide dem alle sammen. I så fald kan du købe mange af denne sjove Fun pakke således, at du har mange af de forskellige smage. En e-cigaret med den samme smag kan også være meget kedeligt. Det er langt bedre at variere lidt således, at man ikke bliver træt af de forskellige smage. Der er fem forskellige smage og det passer perfekt med det antal hverdage der er i ugen. Så har man en smag til hver hverdag, og i weekenden kan man pulse løs på de konventionelle cigaretter man er vant til.

Find den e-cigaret der minder om en almindelig smøg

Har man altid røget almindelige cigaretter vil man naturligvis være meget interesseret i at finde en e-cigaret, som minder mest muligt om de konventionelle cigaretter. Det er dog ikke nødvendigvis så nemt at finde, men det er dog muligt. Her er det især størrelsen du skal være opmærksom på. For ønsker du en e-cigaret der minder om en almindelig cigaret skal du ikke købe en af de meget store, som kan indeholde meget væske. I stedet skal du købe en af de mindre.

 

Man kan finde en type som hedder ‘Go’, som er lige til at tage ud af pakken. Den har nogenlunde samme størrelse som en helt almindelig cigaret. En særlig ting ved denne e-cigaret er, at den har det man kalder et soft tip-filter, og den vejer blot 10 gram.