Blog

En billig a-kasse er frie funktionærer

At betale penge til en a-kasse hver måned kan være en dyr fornøjelse. Det skyldes, at det er en stor sum penge, som en a-kasse skal hive ind således, at de kan være sikre på, at der er nok penge til dem, der pludseligt bliver arbejdsløse. Netop derfor er det en ide at finde en, som er lidt billigere end de andre. For eksempel kan man undersøge frie funktionærer, som er en meget billig a-kasse. Med dem kan du være sikker på, at du ikke ender med at føle dig helt ruineret fordi du har betalt for meget. Netop af den grund kan du nyde at overføre penge hver dag, for det er et sikkerhedsnet du betaler til. Selvfølgelig håber man altid, at man ikke skal gøre brug af det da det vil betyde, at man har mistet sit arbejde. Men hvis man alligevel vil have lidt sikkerhed er det godt at vide, at man har betalt til frie funktionærer i lang tid og derfor er mere sikker.

En populær og erfaren a-kasse er blandt andet frie funktionærer

Ikke nok med, at det er en billig a-kasse så er frie funktionærer også en meget populær a-kasse. Disse to ting har naturligvis ofte noget med hinanden at gøre, men det er ikke sikkert, at de er helt det samme. En ting, som rigtig mange mennesker nyder meget er, at priserne varierer alt efter hvem du er. Kommer du for eksempel som studerende og vil være medlem af frie funktionærer får du det helt gratis. Det gør, at du ikke behøver at være bange for, at den ruinerer dig. Det vil nemlig første være idet, at du er færdiguddannet, at du skal begynde at betale.

 

Hvis man er selvstændig får man også meget ud af frie funktionærer som a-kasse. Man betaler nemlig et mindre beløb end mange af de andre, som også indbetaler til pågældende a-kasse. Det skyldes, at man meget ofte kan have en lille indkomst. Så at betale en stor del af den lille indkomst man har til en a-kasse kan være næsten uoverskueligt.

A-kassen frie funktionærer skræddersyer et tilbud til dig

Når man kommer og melder sig ind i frie funktionærer er det meget forskelligt hvilke behov man har. For nogle har brug for meget sparring, mens andre slet ikke har brug for noget. Det handler derfor altid om at gøre det klart hvad du har brug for fra starten. Heldigvis er frie funktionærer meget lydhøre for de eksisterer på grund af dig. Og ser de en mulighed for, at du kan udvikle dig på den ene eller anden måde er det meget ofte noget, som de vil finansiere.

 

Hvis frie funktionærer finansierer forskellige kurser eller lignende for dig er det faktisk også noget, som de får gavn af. For hvis du udvikler dine kompetencer og kvalifikationer er det en god ting for dem da du er langt mere eftertragtet. Derfor er der mindre sandsynlighed for, at du mister dit arbejde og bliver fyret et sted fra. De dygtige og erfarne frie funktionærer er en a-kasse, som du bør overveje hvis du er på udkig efter en.