Blog

Byg et typehus og indfri dine drømme

Som boligmarkedet er i dag er det et oplagt tidspunkt at investere i det typehus. Et typehus er selv byg made easy. Se vores quick guide til hvad du skal være opmærksom på når du skal til at bygge dit typehus :

  • Vælg den rigtige beliggenhed

Når du skal købe en byggegrund er det vigtigt du bruger en del tid på at vælge den rigtige beliggenhed. Du skal alliere dig med tanken om at du kommer bo på grunden i mange mange år. Elsker du at bo i byen så skal du købe en grund i byen og omvendt hvis du elsker landlige omgivelser skal du købe en grund på landet.

  • Vær realistisk omkring dit behov

Når du skal vælge typehus er det vigtigt at du erkender hvilket behov du har. Selvom det er rart at have masser af plads så skal du huske at hver m2 koster penge.

 

  • Planlæg byggetiden

Der er en ulempe ved selvbyg og det er at du skal bo et sted imens at du bygger drømmeboligen. Det gør at der foruden er 2 huslejer i den periode også skal tages stilling til hvornår ens nuværende skal sælges/opsiges.

 

  • Indfri drømmen

Selvom du skal være realistisk omkring størrelsen på din bolig og beliggenheden så skal du stadig huske at det er drømmeboligen kun skal bygges en gang og derfor er det en dårlig idé at gå på kompromis med de ting du gerne vil have. Drømmer du om et spabad på badeværelset er det nu du ska tage beslutningen og få det.

 

Følger du disse 4 små tips så vil du opleve at byggeprocessen og forløbet med at få dit nye typehus blive en succes og et forløb som vil være hurtigt overstået, så du ender med at bo i drømmeboligen på ingen tid.